Egy hónap után...


Nagyon sok ötlet fogan meg percenként a világban...ami megváltoztathatná a világot, ...egy kisebb közösség életét,... azonban millió ötlet, ahogy bevillan, úgy ki is ég, tova illan, átváltozik, vagy meg sem valósul.

A Botorka Keresztszülő Program ötlete se az idén született meg, de csak 2019 februárjában vált elég éretté az egyesület, hogy belevágjon ebbe az új kezdeményezésbe, és a közönség elé tárja óvatosan  az ötletét.

Egy hónap után itt tartunk!   19 ember jelentkezett különböző úton-módon a programba! 

Lehet ezen vitatkozni, hogy sok vagy kevés, viszont az a fontos, hogy valakikhez már eljutott az üzenetünk és érző szívekre, cselekvő emberekre talált a felhívásunk! Akárhányszor új ember csatlakozik a támogatók "családjához", egyre jobban hiszünk abban, hogy van értelme ennek a kezdeményezésnek, hogy megéri  energiát  fektetni be a táborokba, a keresztszülői programba, mert valami jót tehetünk a környezetünkért, a jövő felnőttjeiért. Azon is gondolkodunk már, hogyha ez a kezdeményezés kinövi magát, akkor még milyen sokféleképpen tudjuk a nehéz sorsú gyerekeket segíteni.

Hatalmas köszönettel tartozunk azoknak, akik elsők között álltak mellénk és jelentkeztek keresztszülőnek. Nagyon jó érzés abban a tudatban dolgozni, hogy egyre többen állnak mögöttünk és valakikkel együtt, ugyanabban hiszünk, hogy segíthetünk, tehetünk azért, hogy változtathassunk egyének életén. A jóság fényt, reményt tud adni!