Keresztszülőnek lenni

Nem is annyira saját ötlet ez a program. Vannak máshol már jól működő hasonló programok. Ez a program csak egy válasz lenne a valamit tenni kell-re Balánbányán. Sok adományozó személy él közvetlen környezetünkben, akik adnak a kevésből, adnak a sokból másokért, másoknak.

Abból indultunk ki, hogy életképessé válhat itt is a program, hogy ha a tenni akaróknak egy teret, lehetőséget biztosítunk arra, hogy segíthessenek. Szeretnénk, hogy ez a program egy összekötő híd legyen a segíteni akarók és a segítségre vágyók között.

Miért van szükség keresztszülőkre? 

Miért van szükségünk Rád? 

..mert tenni kell azokért, akik tehetségesek, akiket lelkileg, vagy anyagilag kell támogatni.

Vannak olyanok, akiket csak néha ki kell emelni abból a körből, amelyben élnek, hogy majd tovább tudjanak repülni. Vagy csak egyszerűen lehetőséget kell teremteni nekik egy jobbra, vagy csak meg kell erősíteni őket.

Sokan, sokkal több gyereknek tudunk egy MÁST, egy szerethetőbb, egy elfogadhatóbb, egy nyugodtabb holnapot csempészni az életükbe, a sok kicsi sokra megy alapon.

Tehát legyünk bátran keresztszülők!


Hogy lehetsz keresztszülő?


A keresztszülő program felelős felnőttjei némi részt vállalnak, illetve anyagilag hozzájárulnak a Botorka Egyesület táboraiban résztvevő és rászoruló gyerekek táboroztatásával járó költségekhez.

A hozzájárulás történhet havi rendszerességgel, vagy évi egy alkalommal, banki átutalással, vagy készpénzzel, mindenkinek döntési joga van. 

(Természetesen, azokat is keresztszülőnek fogadjuk, akik név nélkül, inkognitóban szeretnék támogatni a gyerekeket.)
A program zavartalan működéséhez szükség van egy kapcsolatrendszerre. Tehát a bátor, segítőkész vállalkozók jelezzék szándékukat és döntésüket az egyesület programfelelőseinek, személyesen, telefonon, vagy email-en. 

Ez a keresztszülővé válás folyamata. 

Szeretnél kapcsolatba lépni velünk?